Programkort & mottagningsutrustning

Programkort

Med ett programkort kan du se våra kodade kanaler och även lägga till och ta bort extrakanaler när du vill via vår hemsida. Lägg till kanaler när som helst på dygnet – se kanalen direkt. Många av tilläggskanalerna har 1 månads bindningstid och kan därmed läggas till och dra ifrån varje kalendermånad. Perfekt för dig som vill lägga till extra mycket TV periodvis, t.ex vid högtider, vid jul, till påsk, på semestern eller när det är slutspelsdags. Vill du se kodade kanaler på mer än en TV så går det bra att köpa fler programkort. Max 3 programkort per hushåll. Programkort kostar 29 kr per månad och kort samt engångs aktiveringskostnad tillkommer med 295 kr/programkort. Programkort har 12 månaders bindningstid.

Välja CA-modul eller Digitalbox?

Har du en ny platt-TV med inbyggd digitalbox och stöd för HD, CI+ och MPEG4 kan du välja CA-modulen, som du tillsammans med programkortet stoppar in inuti TV:n. Har du en äldre platt-TV eller tjock-TV väljer du istället digitalboxen eller dubbeltunerboxen som tillsammans med programkortet omvandlar signalen. Digitalbox/Dubbeltuner box ansluts vid sidan av TVn och är även ett bra val om du vill spela in program. För att spela in med digitalbox/dubbeltunerbox behövs även en separat hårddisk. Programkort, mottagningsutrustning och hårddisk, köps separat.

Klicka på bilden för att göra en beställning!

Digitalbox HD 895 kr

Med Digitalbox HD kan du se digitala kanaler och spela in den kanal du tittar på USB minne eller separat hårddisk (USB minne /separat hårddisk medföljer ej). Om din TV är HD-ready så ger Digital box HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen. Programkort köps separat, se ovan.

 

Här hittar du mer information om digitalboxen

 Klicka på bilden för att göra en beställning!

Dubbeltunerbox HD 2495 kr

Med denna box kan du se en digital kanal samtidigt som du spelar in en annan tack vare dubbla tunerhuvuden. För att kunna spela in krävs att du ansluter en hårddisk till boxen som du kan lagra din inspelning på. Om din TV är HD-ready så ger dubbeltunerbox HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen. Programkort och hårddisk köps separat, se ovan.

Här hittar du mer information om dubbeltunerboxen

Klicka på bilden för att göra en beställning

CA-modul HD 595 kr

Med en CA-modul HD och ett programkort kan du som har platt-TV med inbyggd digitalbox, se vårt kodade digitala utbud. Om din TV stödjer den nya standarden CI+ så ger CA-modul HD dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. Programkort köps separat, se ovan.

Här hittar du mer information om CA-modulen

 

Klicka på bilden för att göra en beställning!

Lös hårddisk 695 kr

Separat hårddisk är ett tillbehör till Digitalbox och till Dubbeltunerboxen. Genom att ansluta den separata hårddisken till din box kan du spela in program.

Hårddisken har 500GB lagringskapacitet. Pris 695:- 

 

Här kan du som NAV(N)ET TV-kund själv göra din beställning av programkort och mottagningsutrustning

Kunduppgifter

Fält med * är obligatoriska

För och efternamn
t.ex. Storgatan 1
t.ex. 56730
ÅÅMMDDXXXX
Ange en e-postadress vi kan kontakta dig på